Bukuria

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për këtë sezon dimëror

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

Me vendosjen e maskave, buzët ndoshta janë tipari që do të shihet më pak në javët në vazhdim, por kjo nuk do të thotë të shkosh në një kafene pa i lyer ato, në një takim në ambiente ku të lejohet ta heqësh, apo në festa të ndryshme me familjarë si dhe takime online.

Tendencat e këtij dimri janë disi më ndryshe, ku dominojnë ngjyrat e forta si e kuqja, deri tek ngjyra kafe dhe nuancat e nudë-s.

Shihini ato si më poshtë me linqet përkatëse.

1-Rare Beauty by Selena Gomez Lip Souffle Matte Cream Lipstick in Inspire

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

2-Uoma Beauty Badass Icon Matte Lipstick in Nina

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

3-Huda Beauty Diamond Hydrating Lip Balm in Negligee

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

4-Pat McGrath Labs Lip Fetish Divinyl Lip Shine in Temptress

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

5-Elaluz Lip & Cheek Stain

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

6-Becca Ultimate Lipstick Love in Tawny

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

7-Chanel Le Rouge Duo Ultra Tenue Ultra Wear Lip Colour

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

8-MAC Retro Matte Liquid Lipcolor in Burnt Spice

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

9-Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick Coffee Edition in Caramel Collector

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

10-Mented Cosmetics Semi-Matte Lipstick in Foxy Brown

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

11-Kaja Air Heart Lightweight Natural Finish Lipstick

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

12-Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipstick Balm Holiday Edition in Burgundy in Wild

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

13-Make Up For Ever Rouge Artist Lipstick in Moody Maroon

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

14-ColourPop Lip Crayon in Cherry Pickin'

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

15-Beauty Bakerie Metallic Lip Whip

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

16-Burt’s Bees 100% Natural Moisturizing Lipstick in Blush Basin

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për

17-Milani Color Statement Matte Lipstick in Matte Tease./Cosmopolitan/

17 nuancat më në modë të buzëkuqit për