Bukuria

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa grim

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

A mund ta besoni se Charlie Chaplin dikur mori vendin e tretë në një konkurs ku njerëzit visheshin si Charlie Chaplin? Kjo tregon fuqinë e grimit! Ai mund të ndryshojë tërësisht pamjen e një personi dhe t'i japë atij një identitet krejtësisht të ri. Ndonjëherë, ai identitet i ri bëhet aq ndikues sa që edhe shumica e të famshëmve e kanë të vështirë të heqin dorë prej imazhit vizual që krijojnë. Megjithatë, ka disa raste kur të famshmit zgjedhin të përqafojnë pamjen natyrore, pa asnjë kompleks.

1. Jennifer Lopez

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

2. Britney Spears

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

3. Adele

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

4. Gal Gadot

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

5. Cindy Crawford

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

6. Carrie Underwood

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

7. Lady Gaga

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

8. Drew Barrymore

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

9. Emilia Clarke

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

10. Jessica Alba

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

11. Tyra Banks

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

12. Sharon Stone

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

13. Zoe Saldana

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

14. Gwyneth Paltrow

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

15. Naomi Watts

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

16. Selena Gomez

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

17. Shakira

17 vajza të famshme që nuk kanë frikë të shfaqen pa

Tiranapost.al