Bukuria

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë kurrë operacione plastike

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Zakonisht njerëzit e famshëm u nënshtrohen operacioneve plastike për t'u dukur më të rinj. Nuk ka asgjë për të gjykuar dhe kohët kanë ndryshuar. Gjithkush kërkon të ndihet më mirë me veten. Ata që kanë dashur, burra e gra, por kryesisht gra u janë nënshtruar ndërhyrjeve. Të tjera që edhe pse mbi 50 vjeç, nuk janë tunduar, ose kanë zgjedhur origjinalitetin, ose kanë pasur frikë nga bisturia. Për cilëndo arsye, i gjen më poshtë në fotot dikur dhe sot.

Isabella Rossellini

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Sharon Stone

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Brooke Shields

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Salma Hayek

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Jodie Foster

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë
Andie MacDowell

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë
Emma Thompson

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Sigourney Weaver

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Lauren Hutton

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Halle Berry

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Cindy Crawford

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Julianne Moore

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Meryl Streep

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Sissy Spacek

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Sophie Marceau

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Isabelle Huppert

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Juliette Binoche

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Victoria Ruffo

18 gra të famshme mbi 50 vjeç që nuk kanë bërë

Tiranapost.al