Bukuria

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga njerëzit e zakonshëm

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

Njerëz të zakonshëm, familjar me showbizin dhe filmat kanë zgjedhur gratë e famshme më të bukura të të gjitha kohërave.

Lista fillon nga Diane Lane. Në të përfshihen gjithashtu aktore që nuk jetojnë më si Natalie Wood.

Renditja fillon nga vendi i 20-të për të arritur në të parin.

20. Diane Lane

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

19. Natalie Wood

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

18. Jane Seymour

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

17. Halle Berry

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

16. Kate Beckingsale

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

15. Elizabeth Taylor

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

14. Natalie Portman

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

13. Jaclyn Smith

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

12. Michelle Pfeiffer

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

11. Elizabeth Hurley

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

10. Jessica Alba

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

9. Salma Hayek

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

8. Catherine Zeta Jones

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

7. Charlize Theron

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

6. Sophia Loren

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

5. Scarlett Johansson

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

4. Marilyn Monroe

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

3. Grace Kelly

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

2. Raquel Welch

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

1. Audrey Hepburn

20 gratë më të bukura në botë, zgjedhur nga

Tiranapost.al