Bukuria

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është gjysma e bukurisë

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Në Hollywood, mjekra është bërë simbol i maskilitetit. Personazhe si Ryan Reynolds, Keanu Reeves dhe Chris Evans e kanë përqafuar të gjithë këtë trend. Po jo vetëm personazhet e njohur. Edhe djem të zakonshëm e kanë kuptuar se mjekra i bën më interesantë.

Për dikë që s`e ka kuptuar akoma rëndësinë e mjekrës, mund të shikoni fotot e Bright Side dhe që përfshijnë disa nga meshkujt më seksi.

Peter Dinklage

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Chris Evans

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Kit Harington

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Zach Galifianakis

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Jesse Tyler Ferguson

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Javier Bardem

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

John Krasinski

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Chuck Norris

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Ryan Reynolds

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Jake Gyllenhaal

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Princ Harry

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Jason Momoa

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Liam Hemsworth

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Justin Timberlake

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Jamie Dornan

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Chris Pratt

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

David Beckham

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Chris Hemsworth

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Keanu Reeves

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është

Jared Padalecki

20 raste që vërtetojnë se tek burrat mjekra është