Bukuria

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Gjetja e një buzëkuqi jetëgjatë, që i mbijeton ditës ka qenë gjithmonë e vështirë. Sidomos tani me mbajtjen e maskës që fërkohet vazhdimisht në buzë e të bën të kuqe gjithë mjekrën.

Bazaar ka gërmuar dhe ka gjetur 21 buzëkuq, të ngjyrave të ndryshme dhe mund të kesh tëndin cilindo me vetëm një klik. Çmimet variojnë nga marka. Jetëgjatë janë të gjithë.

Nga 68 dollarë ai i Christian Louboutin deri tek 6 apo 8 dollarë.

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

21 buzëkuq që zgjasin më shumë se dita

Linku për porosi

*Artikulli i Bazaar u përshtat në shqip nga Tiranapost.al