Bukuria

3 ushtrime për të gjallëruar flokun tuaj

3 ushtrime për të gjallëruar flokun tuaj

Bëji kokës masazh

Për masazh nuk ka nevojë vetëm trupi, por edhe koka. Nise nga kurora e kokës duke bërë lëvizje rrethore. Këtë procedurë bëjeni 5-10 minuta në ditë.

Një tjetër ushtrim është ngritja e vetulla dhe mbajtja lart për të paktën 2 minuta.

Apliko masazhin indian

Kapi flokët tufa tufa të vogla dhe tërhiqi sipër. Do të të lehtësojnë edhe tensionin e përgjithshëm.

Pozicioni përmbys

3 ushtrime për të gjallëruar flokun tuaj

Kjo teknikë stimulon rritjen e flokëve. Në fillim do u bëni masazh dhe pastaj do shtriheni në pozicion si në foto për katër minuta për të lehtësuar qarkullimin e gjakut.

Për masazh mund të përdorni vaj ulliri, argani, ose vaj kokosi.