Bukuria

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi para se të nisesha me pushime

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi

E bëre gati valixhen e pushimeve? U sigurove të marrësh rrobat e banjës, ato më të bukurat, syzet e diellit dhe mos harro kremrat. Jo vetëm atë Rilastil +50 spf që të mbron nga rrezet ultraviolet. Jemi në mes të një pandemie, ndaj duhet të marrësh edhe kremin hidratues e ushqyes me përbërje vaji. Duart do thahen vetvetiu nga larja e shpeshtë dhe sidomos nga dezinfektanti, ndaj Rilastil sugjeron Rilastil Repairing Hand Cream.

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi

Po për fytyrën? Nuk do mjaftohesh me atë të diellit. Dielli mund të përkeqësojë disa problematika të lëkurës. Larësi Rilastil pastron të gjitha llojet e lëkurës.

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi

Nëse pastaj je armike e përbetuar e rrudhave, atyre të moshës e të shprehisë që në diell shtohen, duhet të marrësh me vete edhe Rilastil Aqua me veprim 72 orësh që ushqen lëkurë edhe në thellësi.

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi

Madje pa shkelur fare në klinika estetike dhe dermatologjike, se je në kulmin e pushimeve, diku në jug a veri të Shqipërisë, mund t`i japësh fytyrës efektin Lifting, përmes Lift Repair SPF 15, një fondatinë antiplakje që shërben edhe për lëkurat delikate. Fondatina gjendet në 5 nuanca sipas preferencës dhe përshtatshmërisë me ngjyrën e lëkurës. Kështu bën edhe pakëz tualet në plazh për të mos u dukur nëpër foto si e sapozgjuar nga gjumi.

4 gjërat që do doja të mos i kisha harruar në shtëpi

E fundit që të duhet, por e rëndësishme për ty që po lexon këtë shkrim dhe ke bebe të vogël është Rilastil Dermastil. Ky krem është krijuar enkas për mbrojtjen e lëkurës delikate të vogëlushëve.
Gjeja një vend në valixhen e pushimeve për të mos u penduar përse s`i more me vete. Në të kundërt i gjen në çdo farmaci. Vetëm në farmaci.

Lexo më shumë: