Bukuria

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Goop është një linjë produktesh që të çojnë drejt bukurisë natyrale. Gwyneth Paltrow ka realizuar edhe një dokumentar me seri në Netflix ku zbulon sekrete e bukurisë pa ndërhyrje fallco. Në fund të fund kjo është ajo që të gjithë synojnë.

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Aktorja Hollivudiane ka zbuluar edhe rutinën e saj çdo mëngjes. Një scrub, një lëng antioksidat, disa lloje vitaminash që do i gjeni në artikullin tonë, dhe në fund një serum.

Gwyneth e nis ditën me këtë krem exfoliate

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Linku për porosi

Kremi është krijuar për të prodhuar të njëjtin funksionin si mikrodermoabrazion dhe përmirëson poret e lëkurës duke i dhënë më shumë shkëlqim.

Lëng antioksidant

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Linku për porosi

Pastaj pi lëng antioksidant. Për t`i dhënë trupit edhe nga brenda atë që i duhet, jo vetëm përmes kremrave që aplikohen nga jashtë.

Merr vitamina

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Linku për porosi

Goop ka një protokoll të vitaminave që i duhen trupit të grave në kohë të ndryshme. Ato ndryshojnë nga para-menopauza, në menopauzë apo pas saj.

Serum me përbërje vaji

4 hapat e Gwyneth Paltrow për të arritur bukurinë natyrale

Linku për porosi

E beson ose jo Gwyneth ka lëkurë të thatë ndaj përdorimi i këtij serumi plotëson trajtimin.