Bukuria

4 mënyra për të aplikuar eyelinerin në mënyrë perfekte me mjete rrethanore

4 mënyra për të aplikuar eyelinerin në mënyrë
Kur bëhet fjalë për make-up-in dhe në veçanti atë të syve produkti i parë për të cilin mendoni është eyeliner. Dhe jo më kot pasi është e aftë për t'i dhënë intensitet pamjes dhe për të krijuar shumë efekte të ndryshme nisur nga linja, forma dhe ngjyra.

Por si ta aplikoni si duhet eyelinerin? Duke shmangur njollat ??klasike dhe shumë të shpeshta ose linjat e shtrembëruara?

Zgjidhja? Jini të saktë, të durueshëm dhe përdorni disa truke të vogla me mjetet e mëposhtme.

Karficat e flokëve
Nëse ju pëlqen të krijoni modele të ndryshme flokësh me siguri keni karfica flokësh në shtëpi. Por ç’lidhje kanë ato jo me aplikimin e eyeliner-it? Falë tyre mund të krijoni një make-up vërtetë të përsosur për sytë duke e përdorur në mënyra vizore.

Për ta bërë këtë, mjafton të lyeni pjesën e fundit të kapëses së flokëve (ajo që hapet në formë V) me eyeliner, vendoseni në këndin e dëshiruar direkt në sy dhe shtypeni lehtë. Më pas do të duhet të aplikoni eyeliner përgjatë vijës së sipërme të qerpikëve duke mbushur V-në e krijuar nga dy skajet e kapëses së flokëve.

Fill dentar për grim pa të meta
Fill dentar? Po. Duke vepruar njësoj si të metoda e mëparshme, filli dentar mund të përdoret për të aplikuar eyeliner shpejt dhe saktë.

Thjesht shtypni fillin diagonalisht në skajet e syve, duke krijuar vijën e dëshiruar dhe më pas duke mbushur pjesën e brendshme me eyeliner duke filluar nga këndi i brendshëm dhe duke vazhduar jashtë.

Ngjitësja
Në këtë rast, mund të zgjidhni një copë ngjitës që mund ta ngjitni në fytyrë në mënyrë diagonale, duke ndjekur vijën natyrale të krijuar nga pjesa e poshtme e syve, duke e ngjitur lart, lart deri në skajin afër ballit.

Pasi të keni mbaruar ju duhet të aplikoni lehtë eyelinerin duke vizatuar një vijë në pjesën e sipërme të syrit dhe duke ndjekur vijën e dhënë nga ngjitësi.

Një karton
Një tjetër mjet alternativ për aplikimin e duhur të eyeliner-it pa njolla është kartoni i thjeshtë. Pavarësisht nëse është një kartëvizitë, një kartolinë apo një kupon, nuk ka rëndësi.

Vetëm duhet ta vendosni fort letrën në këndin e jashtëm të syve, duke e anuar drejt skajeve të vetullave. Pastaj mjafton ta ndiqni me eyelinerin.