Bukuria

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

Ditët para pushimeve janë fiks koha për ta marrë veten me të mirë. Rrobat e reja e të freskëta, aksesorët IN, nuk mjaftojnë. Zbukuro thonjtë. Bëji duart joshëse dhe kështu do ngresh edhe humorin tënd. Këto modele mund t`i bësh edhe vetë në kushte shtëpie. Mjafton dëshira.

Përdor shirit për të krijuar një dizajn unik

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

Shiriti mund të pritet në forma të ndryshme. Ngjitni këto pjesë në thonjtë tuaj dhe lyeni me manikyr gjysmën tjetër.

Kunjat të ndihmojnë për të bërë pika

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

Nëse fustani apo jumpsuit-i është polka dots, nuk të duhet ky model, por nëse është njëngjyrësh, pikat janë fantastike. Mund ta realizosh me ndihmën e kunjave.

French

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

French-i nuk del kurrë nga moda. E di ti, ngjit shiritin tek thonjtë, lyej pjesën e mbetur. Pastaj lyej në fund pjesën e thoit me të bardhë.

Thonjtë ylber

4 modele thonjsh që të përmirësojnë humorin

Ylberët duken tërheqës, të ndritshëm dhe plot ngjyra. Mjaftojnë 3-4 ngjyra.

*Artikulli i Pinkvilla u përshtat në shqip nga Tiranapost.al