Bukuria

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

Vjeshta ka kohë që ka hyrë dhe ju ndoshta ende nuk keni gjetur modele goditëse për thonjtë tuaj që t’ju bëjnë të ndiheni të veçanta.

Është vërtetuar tashmë që për vajzat të zgjedhësh modelin dhe ngjyrën ideale të thonjve është po aq e vështirë sa të gjesh partnerin ideal.

Më poshtë do të gjeni 14 modele minimaliste thonjsh që janë tendencë këtë vjeshtë dhe do t’ju bëjnë të ndiheni si princesha:

"Double up French"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Matchy Graphics"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Dot party"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Elongated Shape"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Micro French"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Çokollatë"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Leaf It to me"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Të thjeshta"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"2 me çmimin e njërës"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

Reverse French

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

Frost

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Mix"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Me shkëlqim"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

"Micro neon"

14 modelet e thonjve që po dominojnë këtë vjeshtë!

Tiranapost.al