Bukuria

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

Si i ke thonjtë tani? Me shumë mundësi ndonjë neon të ndezur (nëse je nga ato vajza që u kombinohesh stinëve). E nëse është kështu, je fiks në vendin e duhur për t`u prezantuar dy javë përpara kohe me tendencat "Fall 21". Bamboo i zbuloi të gjitha nuancat. Janë 6. Të gjitha të markës CND. Nga e arta, ngjyra kafe, e kuqja dhe vjollca për t`iu përshtatur ngjyrave tipike vjeshtake, por edhe luleve të kësaj stine.

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

Mund t`i bësh njëngjyrëshe, ose kombinim. Bamboo t`i dha idetë.

6 nuancat e thonjve që do ia marrësh borxh vjeshtës

Për t`ia zgjatur jetën manikyrit, për t`u dhënë thonjve formën që do dhe për ta marrë veten me të mirë ca minuta, besoja duart vajzave të Bamboo Nail Bair. Me katër adresa për të zgjedhur qendrën më të afërt. Vjeshtën prite me ngjyrat e saj!

Bamboo Nail Bar Kristal Center 0692020693

Bamboo Nail Bar Ring Center 0692020182

Bamboo Nail Bar Kompleksi Delijorgji 0692020353

Bamboo Nail Bar Rr. Elbasanit 0692020183