Bukuria

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

Në 2020-n ndoshta i kushtuam më pak rëndësi veshjes, por kjo gjë nuk vlen për kujdesin e fytyrës apo thonjve. Për shkak se bizneset që ofrojnë këto shërbime u mbyllen nga masat e marra, atëherë trendi nisi që të bëhej në kushte shtëpie.

Dhe estetistët parashikojnë që ky trend do të vazhdojë edhe në 2021-shin, ndërsa do t’i shtohet modeleve më IN edhe të tjera.

1.Zgjedhja e disa ngjyrave

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

2.Shprehje personale

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

3.Dizajnet me gurë zbukurues apo të pikturuar

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

4.Dizajnet retro

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

5.Nuancet e zbehta

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

6.Vijëzimi (me hapësira në mes boshe)

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

7.Dizjanet minimaliste

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

8.Kombinim me maskën

8 trendet e manikyrit që do jenë më IN në 2021-shin

/Burimi Allure