Bukuria

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të bukurisë natyrale

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Plakja nuk është e frikshme për të gjithë. Disa nga gratë më të bukura të Hollivudit i kanë mirëpritur rrudhat dhe pikërisht aty e kanë bukurinë. Rrudha tek sytë, tek qafa, pikat e moshës dhe ndonjëherë edhe thinjat ia kanë shtuar dozat e bukurisë. Që nga Audrey Hepburn e deri tek Jane Fonda, të gjitha tërësisht bio.

Wonderful World i ka renditur të gjitha:

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Audrey Hepburn

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Meryl Streep

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Sophia Loren

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Jane Fonda

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Grace Kelly

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Julie Andrews

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Elizabeth Taylor

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Ingrid Bergman

9 gratë që dëshmojnë sekretin e vetëm të

Jessica Lange

*Burimi Wonderful World