Bukuria

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas shkencës

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

Është e pamundur të matet bukuria, por ekziston një formulë që ju lejon të llogaritni përmasat e trupit në përputhje me raportin e artë.

Duke përdorur këtë formulë, Bright Side ka publikuar listën pa sqarime se si është bërë matja. E rëndësishme është lista dhe fotot e vajzave të famshme të cdo kohe, jo vetëm aktualet.

Vendi i parë, me përqindjen më të lartë nuk është surprizë!

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

9 vajzat e famshme që kanë trupin më të bukur, sipas

Tiranapost.al