Bukuria

A e dinit se mund ta 'krihni' lëkurën? Blogerja tregon pse duhet ta bëni çdo mëngjes

A e dinit se mund ta 'krihni' lëkurën? Blogerja tregon pse

Keni dëgjuar ndonjëherë, që veç flokëve, duhet të ‘krihni’ lëkurën? Blogerja e bukurisë, Chriselle Lim, e bën këtë veprim çdo mëngjes.

Me një furçe masazhoni trupin tuaj me lëvizje nga lartë. Por mos e bëni asnjëherë këtë gjë me fytyrën.

A e dinit se mund ta 'krihni' lëkurën? Blogerja tregon pse

Blogerja tregon arsyet pse duhet ta bëni:

1.Ndihmon në stimulimin e nyjeve limfatike. ?

2.Relakson lëkurën dhe heq qelizat e vdekura, duke e bërë lëkurën më të butë

3.Redukton celulitin.

4.Është nxitësi natyral i energjisë, të cilën unë rekomandoj ta bëni në mëngjes si pjesë e rutinës tuaj.

Dhe mos harroni, mos ushtroni forcë!