Bukuria

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Shpesh shohim të famshme të mrekullueshme në tapetet e kuq me buzëqeshje verbuese dhe sy që shkëlqejnë.

Po nënat e tyre si duken? I keni parë ndonjëherë?

Disa prej tyre i gjen më poshtë. U ngjajnë?

Scarlett Johansson

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Alexandra Daddario

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Mila Kunis

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Jennifer Lawrence

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Keira Knightley

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Blake Lively

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Margot Robbie

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Beyonce

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Jennifer Lopez

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Selena Gomez

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme

Zooey Deschanel

A u ngjajnë? Këto janë nënat e vajzave të famshme