Bukuria

Bëhu dhe duku natyral me fijet si Eva Mendes. Ja pse i rekomandoj fort

Bëhu dhe duku natyral me fijet si Eva Mendes. Ja pse i rekomandoj fort

Të zbukurohesh pa kirurgji dhe të kesh tiparet në harmoni! Njësoj siç tregoi aktorja hollivudiane Eva Mendes dje përmes një fotoje të mbushur me gjilpëra në fytyrë e drejt së cilës u shtrua e njëjta pyetje: A të dhemb?

Bëhu dhe duku natyral me fijet si Eva Mendes. Ja pse i rekomandoj fort

Eva zbuloi se po trajtohej përmes fijeve dhe se dhimbjet ishin të durueshme, edhe për atë që kishte tolerancë të ulët ndaj tyre.

Bëhu dhe duku natyral me fijet si Eva Mendes. Ja pse i rekomandoj fort

Po ç`është kjo metodë?

Metoda e tërheqjes me fije është një metodë shumë e perdorshme pasi ka një avantazh ku përveç tërheqjes së lëkuës së varur pa kirurgji për të bërë efektin lifting ajo të lë një pamje natyrale dhe merr efektin e dëshiruar pa të frenuar nga përditshmëria jote. Fijet fillojnë të treten natyralisht në lëkurën tonë, ato stimulojnë kolagjenin dhe elastinën përreth fijes duke bërë të zgjatet rezultati i kësaj metode.

Llojet e fijeve janë të ndryshme, por ato janë dizenjuar të jenë të tretshme dhe biocompatible në lëkurën tonë .Janë disa lloje fije që përdoren si PDO.PLLA.PCA (polidyoxanone,poly-L-Lactic.polycaprolactone) për qëllime si:

Rinimi fytyrës

Plikën nazo-labiale

Rrudhat midis buzëve dhe mjekrës

Rrudhat rreth buzëve, syve

Rënia gravitacionale

Vetullat

Asimetri

Bëhu dhe duku natyral me fijet si Eva Mendes. Ja pse i rekomandoj fort

Monothreads përdoren gjithashtu për trupin: lëkurën e varur, në zonat e belit, vitheve, këmbëve, gjunjët, krahët.

Numri i fijeve që përdoret varion nga zona dhe problemi, zakonisht 5-25 fije mund të duhen për një zonë nëse janë mono apo screë, cog, nëse janë barbs apo cone 4-10 fije, pra është mjeku juaj ai që e vendos.

Jo çdo person është kandidati më i mirë për të përdorur fijet pasi ka disa kritere. Mosha 35-55 vjeç jep rezultatet më të mira dhe sidomos fytyrat që nuk kanë shumë ind dhjamor në fytyrë.

Trajtimet mund të bëhen çdo 6-12 muaj apo 1,5-5 vjet në varësi të llojit të fijes që do përdoret sipas indikacionit. Kjo metodë zakonisht është një opsion i mirë por dhe që mund të kombinohet me laser apo radiofrekuencë për të rritur efektivitetin apo me trajtime të tjera kujdesi për të përmirësuar cilësinë e saj.

Dr.Brunilda Bardhi Ph.D

Klinika e Laser & Dermatologji Kozmetike VENUS

Për më shumë informacion shkruaj në [email protected]