Bukuria

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Të dukesh e re gjithmonë nuk është më në modë. Shumë gra të famshme kanë bërë paqe me plakjen. I kanë mirëpritur rrudhat dhe kanë zgjedhur të kujdesen për veten pa e tepruar. Janë mjaftuar me maska apo procedura të thjeshta tek estetistja, pa përdorur bisturi.

Pak rëndësi ka nëse janë 40, 50, 60 apo 70.

Julianne Moore

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Uma Thurman

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Liv Tyler

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Brooke Shields

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Halle Berry

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Jodie Foster

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Salma Hayek

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Cate Blanchett

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Katie Holmes

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Sharon Stone

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Sigourney Weaver

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Jennifer Aniston

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Monica Bellucci

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Kate Winslet

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Juliette Binoche

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë

Catherine Deneuve

Bukuria s`ka moshë dhe 17 gra e vërtetojnë