Bukuria

Chanel prodhon make-up për burrat

Chanel prodhon make-up për burrat

Në një botë kur stili rikrijon rregullat dhe gjinia nuk diktohet më, marka e njohur “Chanel” po kompleton linjën e saj të makijazhit të dedikuar për meshkujt, që e ka prezantuar në 2018-n.

Tashmë, marka ka lançuar tre produkte makijazhi dhe një për kujdesin e lëkurës.

Chanel prodhon make-up për burrat

Produktet janë një penel që definon pamjen e syrit, si Johnny Depp, dy nuanca manikyri, natyral dhe të zezë, një korrektor që mbulon të zezat poshtë syve dhe një xhel hidratues për fytyrën.

Chanel prodhon make-up për burrat

Produktet e reja të linjës “Boy de Chanel” janë në dispozicion nga 1 gushti dhe çmimet variojnë nga 35 euro për manikyrin tek xheli hidratues 70 euro./ Burimi Vogue