Bukuria

Chris Evans është ‘Sexiest Man Alive’ dhe ka një mesazh për nënën e tij

Chris Evans është ‘Sexiest Man Alive’ dhe ka një

Chris Evans nuk e ka marrë akoma veten nga tituli që mori këtë vit. Është shpallur ‘Sexiest Man Alive’.

Në mes të emocioneve ka thënë se një person do jetë më i lumtur se kushdo tjetër për këtë titull. Ajo është nëna e tij.

Chris Evans është ‘Sexiest Man Alive’ dhe ka një

“Mamaja ime do të jetë shumë e lumtur. Ajo është krenare për gjithçka që bëj, por kjo është diçka për të cilën ajo mund të mburret me të vërtetë”, tha ai teksa jepte intervistën e parë si burri më i bukur i 2022-shit.

Chris Evans është ‘Sexiest Man Alive’ dhe ka një

Titulli është dhënë si çdo vit nga Revista People.

“Kjo është një pikë tani ku miqtë do marrin shkas për të më ngacmuar”, thotë me humor Evans.