Bukuria

Courtney Cox flet për gjithë fillers që iu desh t'i hiqte nga fytyra e saj

Courtney Cox flet për gjithë fillers që iu desh t'i hiqte
Në një episod të ri të podcast-it "Gloss Angeles", ylli 58-vjeçar i "Friends" foli me prezantuesit Kirbie Johnson dhe Sarah Tan Christensen për përdorimin e tepruar të injeksioneve kundër plakjes, duke e quajtur atë biggest beauty regret, "pendesën më të madhe të bukurisë".

Është një efekt domino," tha Cox. "Ti nuk e kupton se po shkon pak larg, kështu që vazhdon të bësh më shumë, "sepse dukeni normal për veten tuaj".
Aktorja kujtoi: "Ti shikohesh në pasqyrë dhe të thuash: "Oh, kjo duket mirë" ... Ju nuk e kuptoni se si duket për personin e jashtëm.

Pasi "bëri shumë filler", ylli i "Scream" tha se "duhej t'i hiqte ato".

Faleminderit Zotit që janë të heqshëm,” vazhdoi ajo.
Për më tepër, Cox tha se qasja e saj e përgjithshme ndaj plakjes ka ndryshuar me vitet.
Të mendoja se po plakesha kur isha e re, ishte thjesht një humbje kohe,” përfundoi ajo.

Pasi shkoi te shumë mjekë të ndryshëm për injeksione, ajo përfundoi duke i hequr të gjitha: "Unë jam aq natyrale sa mund të jem".
Dhe në shkurt 2022, Cox i tha revistës Sunday Times Style, "Ishte një kohë kur thoja: "Oh, unë po ndryshoj”. Unë dukem e vjetër. Dhe u përpoqa ta ndjek rininë time për vite me radhë.”

Aktorja shtoi: "Nuk e kuptoja se, në fakt po dukesha shumë e çuditshme me injeksione duke bërë gjëra në fytyrën time që nuk do t'i bëja".