Bukuria

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën Valentinit

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën
Kanë mbetur shumë pak ditë nga festa e të dashuruarve, Shën Valentini.

Nëse disa nuk e kanë gjetur ende të dashurën e tyre kjo festë mund të mos sjellë të njëjtat ndjesi pozitive si te dikush që e shikon si një mundësi për të festuar dashurinë, në të gjitha format e saj.

Sidomos për femrat kjo është një ditë e rëndësishme, jo vetën për atë çfarë simbolizon, por edhe sepse është një mundësi për të qenë në formën tonë më të mirë. Duhet të mendojmë që herët për veshjen, grimin, krehjen e flokëve si dhe për modelin e thonjve që i poërshtatet më së miri konceptit të festës.

Për këtë të fundit ju ndihmojmë ne. Më poshtë janë disa modele të ndryshme thonjsh që i përshtaten më së miri tematikës së kësaj feste. Zgjidhni të preferuarën tuaj.

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën

Disa ide si të bëni thonjtë për ditën e Shën