Bukuria

E dije që tani mund ta marrësh Spa-në me vete në shtëpi?

E dije që tani mund ta marrësh Spa-në me vete në

Me gjithë përditshmërinë e ngarkuar është e pamundur të kalosh aq kohë sa do doje në Spa, por ka zgjidhje. Bamboo Spa&Hammam mundëson marrjen me vete të disa nga produktet që specialistet aplikojnë mbi trup. Pjesë e tyre janë Tonic Body Treatment, Tonic Body Polisher. Kështu aromën që të lë në trup trajtimi në Spa, mund ta kesh edhe në ditë të zakonshme, kur e ke të pamundur të lësh një orar takimi. Po nuk është fjala vetëm tek aroma. Në fakt qëllimi primar i këtyre kremrave është të lëmojnë dhe tonifikojnë trupin. Janë për ty që kalon shumë kohë ulur (se të tillë ke punën), ose për ty që i ke lënë pas dore ushtrimet.

E dije që tani mund ta marrësh Spa-në me vete në

Bamboo Spa&Hammam u ka vënë përkrah edhe çmimet produkteve, ndryshme nga stili i ri në Instagram ku reklamohet në postim, por çmimi jepet në inbox.

Dhe përveç Instagramit, ke edhe këtë numër telefoni ku mund të porositësh: 0692020112