Bukuria

Çfarë është manikyri holografik që i bën thonjtë si ylber?

Çfarë është manikyri holografik që i bën

Një klasik i përjetshëm kur bëhet fjalë për manikyrin është manikyri holografik. Shumë origjinal, i ndritshëm, i pasur me ngjyra, ju lejon të krijoni me lehtësi një "efekt ylber" në thonjtë tuaj duke përdorur nuanca të ndryshme. Ky lloj manikyri nuk është një trend i ri.

Çfarë është manikyri holografik që i bën

Çfarë është manikyri holografik?

Është një lloj manikyr i krijuar për të rikthyer një efekt holografik: që do të thotë që produkti, pasi të aplikohet, ndryshon ngjyrën dhe shkëlqimin e tij sipas këndit të dritës që godet duart. Në përgjithësi, ajo që e bën manikyrin holografik unik në llojin e tij është formulimi, i pasuruar me mikrosfera holografike, perlash dhe metalike që reflektojnë dritën në një mënyrë gjithnjë në ndryshim, duke i dhënë thonjve një efekt të veçantë shumëngjyrësh .

Çfarë është manikyri holografik që i bën

Ky efekt përshtatet çdo lloji të thoit, pavarësisht nga forma dhe gjatësia e tij.

Çfarë është manikyri holografik që i bën

Çfarë është manikyri holografik që i bën

Çfarë është manikyri holografik që i bën