Bukuria

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes që frikësoi ndjekësit (dhe që po mbahet ‘sekret’ nga Hollivudi)

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Kur aktorja e njohur Eva Mendes, 46 vjeçe nënë e dy fëmijëve, publikoi këtë foto në Instagram, shumë nga ndjekësit e saj u frikësuan dhe pyetja më e shpeshtë që i bënë ishte: A të jep shumë dhimbje?

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Mendes sqaroi:“Çuditërisht jo aspak! Dhe pragu im për tolerancën e dhimbjes është i ulët!”.

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Trajtimi në fjalë quhet ‘mono-fije’! Dhe ky trajtim është cilësuar nga mediat e huaja, si një nga ‘sekretet’ e bukurisë së të personazheve të ‘Hollivudit’ dhe si një trend që po përpiqet të mbahet i fshehtë.

Dhe si funksionon?

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Ky është një nga trajtimet më të kërkuara nga personazhet e njohur sepse është jo-kirurgjikal dhe ofron tërheqje të lëkurës, që bëhet përmes gjilpërave me fije që vendosen në sipërfaqe të lëkurës, për të ngritur indet.

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

‘Mono-fijet’ aktivizojnë sintezën e kolagjenit e cila prodhon një efekt gradual të trashjes së lëkurës, shtrëngimit të saj dhe përtëritje. Fijet kanë disa dhëmbëza shumë të vogla. Ky trajtim i jep fytyrës një pamje më të tonifikuar sidomos në pjesën e poshtme, të nofullës dhe të qafës.

Ndërsa fijet përthithen gjatë gjashtë muajve të parë, ato gjithashtu shkaktojnë një rritje në prodhimin natyror të kolagjenit që mund të përmirësojë qëndrueshmërinë e lëkurës deri në një vit.

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Procedura njihet si ‘lift i orës së drekës’, sepse është shumë i shpejt , ose si ‘lift sheqeri’, sepse fijet janë të bëra nga një zinxhirë të gjatë të një polisakaridi, një sheqeri.

Sa zgjasin efektet

Trajtimi jep një efekt nga 1 deri në 2 vite në varësi të mbushësit të përdorur, ndërsa mund të përsërisni në 6 ose 12 muaj, në varësi të moshës.

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

Sa kushton

Çmimi mesatar i këtij trajtimi në botë është rreth 2300 dollarë.

Çfarë është trajtimi i fytyrës i aktores Mendes

*Ndalohet ribotimi i artikullit pa burimin Tiranapost.al