Bukuria

Çfarë mund të na mësojë një kirurg plastik për lëkurën?

Çfarë mund të na mësojë një kirurg plastik

Nga një serum peptide krejt i ri që i bën të gjitha te botoksi, mbushësit, lazerët dhe madje edhe procedurat kirurgjikale, Dr. Julius Few i qaset estetikës në një mënyrë që përqafon faktin që ne të gjithë plakemi. Kirurgu plastik i njohur, me qendër në Çikago dhe LA, ka qenë mik i Gëyneth-it prej vitesh; të dy ishin të entuziazmuar që më në fund punonin së bashku, për serumin e ri të goop-it Youth-Boost Peptide.

“Kujdesi i mirë i lëkurës mund të jetë një investim. Jam e lumtur të përqafoj plakjen dhe gjithashtu dua të dukem e freskët dhe e shëndetshme.
A ia vlen një lifting i fytyrës?

Ndërhyrja e plotë, shpjegoi Few, është një mënyrë më e vjetër e të menduarit: “Koncepti i vjetër - të presësh derisa gjithçka të prishet dhe më pas t'i nënshtroheni një procedure të madhe kirurgjikale? Kjo ka ndryshuar, gjë që jo të gjithë e kuptojnë. Tani ne kemi kaluar nga një lifting i plotë i fytyrës, të themi, në të 60-at tuaja, në bërjen e gjërave që nuk janë kirurgjikale për të shmangur operacionin shumë më gjatë ose për të arritur në një pikë ku nuk do t'ju nevojitet më. Rezultati mund të arrihet edhe përmes teknikave joinvazive. Njerëzit në brezin e fëmijëve tanë ndoshta nuk do të duhet të mendojnë për operacionin.

Lazer, kujdes për lëkurën, botoks e më shumë

Pak e zhvilluan konceptin e grumbullimit të trajtimeve më pak invazive – nga mbushësit dhe lazerët te kujdesi aktual i lëkurës – së bashku për të dhënë rezultate më të fuqishme për pacientët mbi 12 vjet më pare. Po punoja për një prezantim dhe kuptova, prit një minutë, kjo është gjithçka që po bëj. Unë jam duke kombinuar kujdesin e lëkurës, mbushësit dhe format e Botox-it, heqjen në mënyrë jokirurgjikale, duke punuar me modalitete të ndryshme për sa i përket lazerit dhe duke grumbulluar teknikat së bashku për të krijuar një efekt sinergjik.

Fillon me kujdesin për lëkurën

'Cilësia e lëkurës është kritike dhe për këtë arsye, unë kam qenë i interesuar në zhvillimin e kujdesit të lëkurës për një kohë të gjatë. Në fakt kam një patentë për një mekanizëm të shpërndarjes së përbërësve të kujdesit të lëkurës nga 20 vjet më parë.'

Mënyra më e mirë për të përdorur serumin

Të paktë janë ata që thonë se duhet të vendosim serumin në mëngjes menjëherë pas pastrimit, më pas të vendosim krem ​​hidratues dhe më pas krem ​​kundër diellit në fund.

Dr. Few thotë se është mire: Një natë të përdorësh serumin peptid; një tjetër, qumështin e gjumit; dhe në një tjetër, retinolin e Dr. Few. Më pas, një herë në javë, bëni peeling për eksfolim serioz.

Çfarë mund të na mësojë një kirurg plastik

Lazer lëkure

Përveç kujdesit për lëkurën, Feë përdor trajtime me lazer për të përmirësuar cilësinë e lëkurës; i preferuari i tij për momentin quhet Halo. “Për momentin, mendoj se është ai që jep rezultatin më të mirë me aplikimin më të lehtë,” tha ai. “Është një formë e teknologjisë së lazerit të erbiumit të fraksionuar: Erbiumi është gazi nëpër të cilin kalon drita dhe shpërndahet përgjatë një rrjeti kompjuterik shumë specifik. Dhe e bën atë në një mënyrë që mund ta përdorni në të gjitha llojet e ndryshme të lëkurës për të trajtuar kushte të ndryshme, pavarësisht nëse është pigment apo dikush që dëshiron një lëkurë më mat. Është shumë efektiv.

Serupi peptid

Serumi peptid është i shkëlqyer në kuptimin që mund të grumbullohet - ai nuk ndërvepron negativisht me produkte të tjera aktive të lëkurës. Ju mund ta shtroni atë nën vajrat tuaj të jashtëzakonshëm aktualë të fytyrës ose kremin për lagështi ose me vitaminë C për më shumë mbrojtje antioksiduese - vepron mirë me të tjerët.'

Mënyrat jokirurgjikale për ngritje

Përtej ndryshimit të lëkurës, pak duket se adresojnë ndryshimin e volumit si dhe dobësinë. “Dalja ose dobësia është më e vështira për t'u rregulluar,” tha ai që shton se gjithsesi është gjëja e parë që i pëlqen të bëjë. Më parë ishte një çështje pothuajse kirurgjikale, por tani ngritja mund të jetë jokirurgjikale, qoftë me një teknologji si ngritja e fijeve ose me një teknologji të bazuar në energji si Thermage, ose me ultratinguj të mikrofokusuar Sofwave, që është më i riu për këtë.

Mbushja, botoks dhe dëshira për të bërë më shumë

'Kam qenë shumë me fat që jam historikisht në vendin e duhur në kohën e duhur në zhvillimin e shumë prej këtyre teknologjive,' tha Few. Pashë lindjen e Botox-it, lindjen e mbushësve siç i njohim ne. Dhe unë ndihmova të bëja disa nga kërkimet origjinale mbi to.”

I bërë siç duhet, mbushësi mund të jetë një mjet i rëndësishëm, shpjegon Few. “Ndërsa ne të gjithë plakemi, humbasim volumin,” tha ai. 'Dhe ne humbasim vëllimin në fytyrën tonë në një mënyrë që është shumë specifike për çdo person,' vazhdoi ai. “Pra, në një pacient, ju shihni se ku janë deficitet e volumit dhe bëni zbutjen e tyre me lloje të ndryshme mbushësish në lidhje me ngritjen ose zbutjen, duke përdorur një neuromodulator si Botox. Kjo e fundit, duket se është në gjendje të përmirësojë rezultatet me pajisje të bazuara në energji si Sofwave.

Gwyneth e pyeti mjekun edhe për sensin e masës. Si e dini nëse po bëni shumë botoks?

“Në mënyrë tipike, të bësh gjëra në ekstrem nuk është një gjë e mirë. Në rastin e diçkaje si Botox ose mbushësve, ato janë krijuar për të rivendosur diçka që ka humbur ose për të ndihmuar në modulimin e diçkaje që ka nevojë për ekuilibër të shëndetshëm, 'tha Few. “Për shembull, nëse dikush ka një rrudhë të vetullave, Botox-i ndihmon në zbutjen e saj. Kjo është me të vërtetë ajo për të cilën ishte menduar. Por ajo që ka ndodhur është se ju keni njerëz që po përpiqen të bëjnë më shumë me shpresën se ose do të zgjasë më shumë ose do të bëjë një punë më të mirë për të parandaluar rrudhat. Në fakt botoksi apo mbushësit me shumicë japin efekt të kundërt, duke plakur indet.
Shikoni fëmijët tuaj. Edhe ata kanë rrudha. Ekzistenca e tyre nuk domethënë domosdoshmërisht plakje dhe mospasja e tyre nuk do të thotë domosdoshmërisht rini.

Çfarë thonë studimet e fundit?

Masat e vogla, ditore, kanë efekt më të madh sesa ndërhyrjet e mëdha. Tek masat e vogla futet edhe kremi kundër diellit që ti ndoshta e neglizhon.