Bukuria

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Fytyrat nuk janë simetrike. Kjo nuk është diçka e re. Njëri sy, njëra faqe, njëri vesh, vetull, asgjë nuk është e barabarta në të dyja anët e fytyrës. Dhe kjo është diçka e mirë. Askush nuk do të dukej bukur nëse do e kishte fytyrën simetrike, as vipat. As ata që janë në listën e më të bukurve.

Bright Side e provoi me një program.

Leo DiCaprio

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Anne Hatheway

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Jim Carrey

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Angelina Jolie

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Henry Cavill

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Adele

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Beyonce

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Angelina Jolie

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Blake Lively

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Tom Hanks

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Rachel McAdams

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Ryan Gosling

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Maryl Streep

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Jason Momoa

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim

Channing Tatum

Fytyrë simetrike? 15 fotot që tregojnë sa keq do të dukeshim