Bukuria

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve këtë vit

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Në Tajlandë, shumë berberë dhe sallone mbyllen çdo ditë të mërkurë. Kjo për shkak të një besëtytnie të zakonshme që prerja e flokëve atë ditë sjell fat të keq. Pavarësisht këtij besimi, një transformim i flokëve mund t'ju japë një pamje të re dhe të freskët. Kështu që asnjë ditë nuk është e tepërt për të bërë ndryshimin. Disa të famshëm e nisën 2023-shin me ndryshim hair style.

Mund të frymëzohesh!

Kaley Cuoco

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Emma D’Arcy

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Shawn Mendes

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Lily Allen

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Julia Fox

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Leighton Meester

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Chrissy Teigen

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve

Lily James

Gjithë të famshmit që ndryshuan stilin e flokëve