Bukuria

Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat

Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat

Shprehja se flokët janë gjysma e bukurisë duhet të zëvendësohet me “vetullat janë gjysma e bukurisë”.

Bright Side u ka ndryshuar vetullat vajzave të njohura sipas stilit të viteve ’90 dhe se si duken shikoji vetë.

Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Dua Lipa
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Zendaya
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Keira Knightley
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Kim Kardashian
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Sofia Vergara
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Lily Collins
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Audrey Hepburn
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Emma Watson
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Mila Kunis
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Jennifer Connelly
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Demi Lovato
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Emilia Clarke
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Cara Delevingne
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Emma Roberts
Gjysma e bukurisë nuk qenkan flokët, por vetullat
Arizona Muse

*Burimi Bright Side