Bukuria

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po pate një maskë!

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

Ky Halloween do të jetë ndryshe, pasi duhet që të maskuar të ecni rrugës me maskë.

Por mos u shqetësoni, se artistët e makijazhit kanë menduar edhe si ta realizoni pamjen tuaj për t’iu përshtatur masave të vendosur kundër pandemisë.

Shumë nga idetë që po qarkullojnë nëpër rrjetet sociale përfshijnë mbajtjen e një maske dhe shpesh mund ta bëjë më të thjeshtë pamjen duke e përshtatur atë me pamjen që doni.

Ose është shumë e thjeshtë, mjafto që të lyheni në gjysmën e sipërme të fytyrës.

10 ide:

1.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

2.

3.

4.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

5.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

6.

7.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

8.

9.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po

10.

Idetë për makijazh këtë Halloween që shkojnë po