Bukuria

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së saj fshihet një sekret

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Nëse jeni të dhënë pas modës me siguri e njihni Vera Wang, dizjanuesen e njohur më së shumti për fustanet e nusërisë. Por vetëm gjatë karantinës, rrjeti u vu në dijeni për moshën e saj. Është 70 vjeçe dhe po e cilësojnë si të pavdekshme.  

 Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Dhe nëse i hidhni një shikim Instagrami-t të saj me siguri do të ndiheni në ‘faj’ që keni gjetur justifikime për të abuzuar me ushqimin apo për të mos u stërvitur.

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Vera Wang vendosi t’i tregonte botës sekretin që fshihet pas fizikut të saj të jashtëzakonshëm: ushtrime, gjumi, kokteji me vodka dhe jo shumë diell.

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Kjo ishte përgjigjja që dizajnuesja i dha një prej komentuesve që shprehu dëshirën të kishte një bark të sheshtë si të sajin dhe ndaj e pyeti për rutinën.

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Wang garoi në Kampionatin Amerikan të Patinazhit në 1968 dhe hyri në botën e modës pasi nuk hyri në ekipin Olimpik të SHBA-ve.

Kjo është dizajnuesja 70-vjeçare Vera Wang! Pas fizikut së

Ajo më herët është shprehur se nuk është një fanse e të bërit stërvitje, por duket se nuk i mungon vullneti./ Burimi Insider