Bukuria

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e buzëkuq

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Ndonjëherë të gjitha ia tolerojnë vetes të mos vënë asgjë: as rimel, as penel, as makeup e as buzëkuq. Mirëpo të famshmet nuk e kanë gjithmonë këtë luks. Ato duhet të jenë gati se një apparat paparaci mund t`i kapë kudo e kurdo. Gjërat kanë ndryshuar vitet e fundit. Disa vajza të famshme, i kanë tejkaluar këto standarde dhe kanë nxjerrë fytyrën e tyre të vërtetë, atë me rrudha, faqe të kuqe, quka, akne e njolla.

Sofia Vergara

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Helen Mirren

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Drew Barrymore

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Gwyneth Paltrow

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Bethenny Frankel

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Adele

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Tyra Banks

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Celine Dion

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Salma Hayek

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Sarah Hyland

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Chrissy Teigen

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Penelope Cruz

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Jessica Biel

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Lady Gaga

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Kaley Cuoco

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Katy Perry

Kjo është fytyra ime e vërtetë: Pa laps, rimel, pudër e

Nuk janë përpjekur t`i mbulojnë. Dhe nuk kanë pritur asnjë paparac që ‘t`i zënë në befasi’. E kanë shkreput foton vetë dhe e kanë postuar si për të dhënë mesazhin se forca nuk gjendet tek pamja, ose se bio është më mirë.