Bukuria

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen vetëm në një vend në Tiranë

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Gucci Westman që zbukuron yjet e Hollivudit, aktore si Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Kate Hudson apo supermodele si Gigi Hadid ka bërë sugjerimet e radhës.

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Disa produkte (jo vetëm të markës së saj), por më të mirat, i ka postuar në Gucci Westaman`s Shop.

Kremin që rekomandon Makeup Artistja e yjeve të Hollivudit e gjen

Linku

Nga Westman Atelier për mollëzat, serumi Alpyn Beauty, tek fondatina që i jep jetë lëkurës sërish nga Westman Atelier dhe në fund edhe kremin dhe serumin Amala.
Kremi gjerman Amala është një brand organik, eco certificate, që për fat e gjen edhe në Shqipëri. Vetëm në një vend. Tek Bamboo Spa & Hamman, tek Hotel Rogner. Aty përdoret Amala, kremi i Spa-ve me 5 yje.

Po cilat janë karakteristikat e kremit Amala?

Përmirëson në mënyrë të ndjeshme elasticitetin e lëkurës.

Zvogëlon thellësinë e rrudhave dhe shenjat e zakonshme të plakjes.

Ndihmon për një lëkurë të lëmuar, të zhdërvjellët dhe të tonifikuar.

Si vepron?

Hidratuesi me fuqinë e lartë për zbutjen e rrudhave përdor bioteknologjinë e re, natyrore, për të dhënë rezultate të vërtetuara klinikisht. Minimizon rrudhat, zbut tonin e pabarabartë të lëkurës, ruan lagështinë dhe rrit elasticitetin.

Lëre një takim tek Bamboo Spa&Hammam dhe zbuloji vetë efektet!