Bukuria

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde

Që në fillim të famës Leonora Jakupi mbahet mend për flokët bjonde me onde dhe bukurinë e saj natyrale.

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde

Me kalimin e viteve, pavarësisht se këngëtarja nuk u largua asnjëherë nga nuancat e bjondes, zgjodhi të qëndronte më shumë tek ngjyra e mjaltit dhe me rrënjë më të errëta.

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde

Por nga sot zyrtarisht Leonora është bjonde dhe reagimi i ndjekësve është i prishtëm: ngjan fantastike.

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde

Me këtë pamje na riktheu pas në kohën kur e mbanim mend kështu:

Leonora Jakupi zyrtarisht bjonde