Bukuria

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një fytyrë e re

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Jodie Comer është gruaja më e bukur në botë sipas 'Golden Ratio' dhe Zendaya është e dyta në radhë.

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Jodie Comer është e famshmja më e bukur matematikisht, pra sipas llogarive të bëra nga një kirurg i Harley Street. Bella Hadid këtë vit ka zbritur në vendin e tretë.

Sytë, vetullat, hunda, buzët, mjekra, nofulla dhe forma e fytyrës së yllit 29-vjeçar të Killing Eve u zbuluan se ishin 94,52% të sakta në Raportin e Artë të Bukurisë Phi.

Teknika daton në kohët e lashta dhe është përdorur për të matur përsosmërinë fizike.

Ylli i Euphoria, Zendaya, 26 vjeç, doli e dyta me 94,37%, e ndjekur nga Bella Hadid, 25 vjeç, me 94,35%.

Gratë e tjera në listën e dhjetë të parave përfshinin Beyonce, Ariana Grande, Kim Kardashian dhe yllin e njohur të Squid Game, HoYeon Jung, e dhjeta në listë.

Lista u përpilua duke përdorur teknikat më të fundit të kompjuterizuara të hartës nga kirurgu kozmetik i fytyrës në Harley Street, Dr Julian De Silva, i cili drejton Qendrën për Kirurgjinë e Avancuar Kozmetike dhe Plastike të Fytyrës në Londër dhe përdor teknologjinë në punën e tij.

Dhjetë gratë më të bukura në botë

1: Jodie Comer - 94,52%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

2: Zendaya - 94,37%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

3: Bella Hadid - 94,35%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

4: Beyonce - 92.44%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

5: Ariana Grande - 91,81%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

6: Taylor Swift - 91.64

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

7: Jourdan Dunn - 91.39%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

8: Kim Kardashian - 91.28%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

9: Deepika Padukone 91.22%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

10: HoYeon Jung - 89,63%

Lista e 10 më të bukurave në botë. E para, një

Tiranapost.al