Bukuria

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i mirë

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Edhe nëse gjatë gjithë vitit nuk i kushton rëndësinë e duhur thonjve, në ditët verore ke kujdes të shtuar. Ekspozohen më shumë, plus është edhe qejfi i pushimeve dhe mbase je në kërkim të një manikyri të mirë dhe të lirë. Mund të përdorësh ata që përdorin mbretëroret.

Ballet Slippers i mbretëreshës Elizabeth kushton vetëm 8 dollarë.

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Linku për porosi

Të preferuarit e Meghan kushtojnë nga 10 në 16 dollarë.

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Linku për porosi

Linku për porosi

Linku për porosi

Kurse Kate nuk e tradhton Essie Nail Polish, Allure. Ajo parapëlqen ngjyrën e bardhë dhe e blen për 12 dollarë.

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Manikyri i preferuar i Kate dhe Meghan është i lirë dhe i

Linku për porosi

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al