Bukuria

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më të bukurit e Hollivudit sot

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Është interesante të shikosh se si ndryshojnë standardet e bukurisë me kalimin e kohës. Nëse dikur në modë ishin vetullat e holla, vitet e fundit vetullat e trasha janë në trend. Po si do të dukeshin disa nga personazhet e njohur të kohëve më parë, nëse do të jetonin sot?

Nga Marilyn Monroe e deri tek Elvis Presley në stil Maluma.

Bright Side me ndihmën e fotoshopit ka krijuar imazhet e reja.

Marilyn Monroe

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Jayne Mansfield

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Fay Wray

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Tony Curtis

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Angela Lansbury

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Sophia Loren

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Spencer Tracy

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Carmen Miranda

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Julie Andrews

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Kim Novak

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Joel McCrea

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më

Elvis Presley

Me buzë dhe vetulla të trasha. Si do të dukeshin disa nga më