Bukuria

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57 vjeç dhe duket si 20

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

Chuando Tan, një fotograf i njohur nga Singapori, tërhoqi vëmendjen globale për portretet magjepsëse të të tjerëve dhe autoportretet e tij të jashtëzakonshme. I lindur në 1967, Chuando, tani 57 vjeç, ka një pamje tepër rinore që sfidon moshën e tij.

Chuando Tan ka qenë në formë që kur filloi karrierën e tij.

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

Dikur model në vitet 1980 dhe madje këngëtar pop në vitet 90, ky burrë nga Singapori, u mor me fotografinë pasi la pas dore muzikën.

Sisa ia atribuuan pamjen e tij rinore gjenetikës, ndërsa të tjerë vlerësuan ajrin e pastër, kujdesin shëndetësor, cilësor dhe produktet e nivelit të lartë që tregtohen në Singapor. Sekretet e pamjes rinore i ka treguar vetë ai.

Mëngjesi i tij është i thjeshtë.

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

Tan i përmbahet besimit se zgjedhjet dietike të dikujt luajnë një rol të rëndësishëm si në mirëqenien e përgjithshme ashtu edhe në pamjen fizike, duke përbërë 70% të ekuacionit, ndërsa stërvitja kontribuon me 30%. Ky parim drejton zgjedhjet e tij, të tilla si konsumimi i gjashtë vezëve të ziera fort për mëngjes, duke përjashtuar dy të verdha për shkak të shqetësimeve me kolesterolin. Ai plotëson vaktin e tij të mëngjesit me një gotë qumësht dhe herë pas here përfshin avokadon me manaferrat.

Vaktet e drekës dhe darkës së Tan përbëhen nga pula me oriz, perime të pjekura në skarë dhe supë peshku. Pavarësisht dobësisë së tij për akulloren, ai e konsumon vetëm gjatë gjysmës së parë të ditës.

Tan shmang me vetëdije kafenë dhe çajin, duke zgjedhur ujin në vendin e tyre.

Ai i kushton rreth 90 minuta ushtrimeve.

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

Ushtrimet kardio dhe noti janë të preferuarat e tij.

Asnjë procedurë kozmetike në fytyrë.

“Unë kam lëkurë të ndjeshme, prandaj ka vetëm 2 gjëra bëj çdo ditë: larjen e fytyrës me xhel dhe kremin ​​hidratues”.

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

Nuk bën asnjë kompromis kur vjen fjala për gjumin. Në orën 23:00 është gjithmonë në gjumë. Darkën e konsumon 5-6 orë para gjumit.

Mjaft me sekrete për rininë e grave. Ky burrë është 57

“E ndjej presionin. Sepse, thellë brenda meje e di që nuk jam aq i ri. Po plakem. Kështu që nuk dua të jap përshtypjen e rreme se jam përgjithmonë i ri. Do të gënjeja nëse them se nuk më ka shkuar kurrë në mendje që dua të mësoj sekretin se si të mos plakem. Por kjo është diçka që nuk mund ta shmangni sepse plakja është e pashmangshme.”