Bukuria

Mos i prit flokët nga vapa! Nga gërshetat franceze tek ponytails këto janë modelet ideale

Mos i prit flokët nga vapa! Nga gërshetat franceze tek ponytails

I nxehti i verës i bën flokët të pakendshme, sidomos flokët e gjatë që nëse i mban lëshuar, ngjisin në lëkurë, bëhen të lagështa dhe të bezdisshme. Ata me flokë të stilit bob janë më fatlumët, por jo se nuk e ndjejnë dhe ata vapën dhe në të vetmin rast dëshirën për të patur flokë sa më të shkurtër.

Mos i prit flokët nga vapa! Nga gërshetat franceze tek ponytails

Por fatmirësisht ka disa modele që përveçse duken bukur të mbajnë edhe freskët, pa u dashur ti prekët e ti kalosh nga një anë në tjetrën nga bezdia. Nga gërshetat franceze tek ponytails, këto janë modelet ideale për verën.