Bukuria

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt të Sellmës

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt

Qukat për shumë vajza mund të jenë të padëshiruara dhe mundohen t’i mbulojnë. Por artistja e makijazhit, Sellma Kasumoviq, na tregon se po bëni gjënë e gabuar!

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt

Rezultatin e fundit të një makijazhi me quka të krijuara përmes lapsit na e demonstroi me Xhensila Myrtezajn.

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt

Qukat ‘false’ rreth zonës së hundës dhe poshtë syve është një trend që duket se nisi verën e kaluar, për t’u rikthyer sërish me sezonin veror.

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt

Por një nga truket e makijazhit të Sellma-s janë edhe nishanet. Pavarësisht se keni një nishan në anë të buzës ose në faqe, theksojeni ose krijojeni.

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt

Një detaj që mund të duket i parëndësishëm, por rezultati tregon se e bën pamjen më unike.

Nëse ende nuk e keni kuptuar ku qëndron hilja e makijazhit perfekt