Bukuria

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i dështuar

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Sigurisht që jo për fajin e tyre. Dihet se sidomos për daljet në tapet të kuq, vajzat e famshme ua besojnë imazhin grimierëve dhe parukierëve. Jo në të gjitha rastet kanë shkëlqyer. Ka pasur raste kur diçka nuk ka shkuar siç duhet dhe nën efektin e dritave, duken edhe më qartë.

Fotot e mëposhtme shfaqin disa nga vajzat më të famshme. Nga Angelina Jolie, tek Selena Gomez, apo Eva Longoria, njëra me flokët çuditshëm e të tjerat me makeup të bërë keq.

Revistat e huaja i kanë konsideruar si paraqitjet më të dështuara, mes atyre të shumtave kur kanë zënë kopertinat.

Flokët e shtuar të Angelina Jolie për të dëshiruar

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Sikur ta kenë lyer Miley-n me maskën vënë

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Nxirrja e Selena Gomez me spraj që duket që larg

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Gjoksi i çuditshëm i Halle Berry

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Sikur ia kanë bërë grimin me syzet vënë, Eva Longoria-s

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Vija në hundën e Nicky Minaj

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Nicole Kidman dhe pudra mbi fytyrën e saj, vende-vende

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Kelly Osbourne në nuancat e Shrekut

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Njollat në ballin e Lindsay Lohan

Nga Angelina Jolie tek Eva Longoria, flokët dhe makeup-i më i

Tiranapost.al