Bukuria

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për pranverën

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Kalimi nga dimri në pranverë është ajo që kërkojnë shumica; më shumë diell, temperatura të ngrohta dhe ditë më të gjata. Por ndryshime këtë vit prisni të bëni edhe me makeup-in pasi trendet e këtij viti janë disi ndryshe. Ngjyra është ajo që ka më shumë rëndësi sesa vetë mënyra se si i lyeni sytë apo sa e përdorni rouge-n. Mendoni pak për tonet nudë në buzë, qerpikët blu, smokey eye apo tone të syve me shumë shkëlqim.

Këto janë 10 trendet e makeupit për pranverën e këtij viti, a do zgjidhje një prej tyre?

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

Nga buzët nude tek qerpikët blu: 10 trendet e makeup-it për

*Tiranapost.al.