Bukuria

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që të duhen edhe në takimet Online

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Puna nga shtëpia dhe takimet Online përmes Zoom, bënë që shumë njerëz të ndihen më komodë me veshjet e pambukta, dhe më pak makeup. Por kjo metodë është kthyer në një normalitet të ri, nuk dihet se kur do përfundojë por të shumtë janë mërzitur me këtë lloj komiditeti dhe tashmë po kërkohet pak stil edhe nga shtëpia.

Vogue ka publikuar një artikull ku tregon aksesorët që mund të na duhen për mbledhjen e radhës Onlie, si për punë edhe për të folur me miqtë që kemi larg, për tu dukur më me stil, të veshur dhe më energjikë.

-Clip Art

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

-Heads Up

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

-All Ears

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

-Just for Frills

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

-Brooch-ing the Subject-Spila

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

Nga vathët Alessandra Rich tek spila Gucci. 5 aksesorët që

*Tiranapost.al.