Bukuria

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Dikur u kthye nga Italia për t`iu dedikuar vajzave shqiptare, sot do të jetë mes Shqipërisë dhe Londrës.

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një nga parukieret më të mira të Tiranës, ajo që i besojnë imazhin një pjesë e vajzave të ekranit shqiptar, Jetmira Dushi, do të udhëtojë çdo muaj në Londër. Do të qëndrojë atje një javë dhe do të punojë në një nga sallonet më luksoze, në Notting Hill. Po, po në lagjen e famshme të filmit me Julia Roberts, që mban të njëjtin titull.

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Për ato vajza që jetojnë në Londër dhe ia ndjejnë mungesën dorës së Jetmirës, por edhe për ato që nuk e kanë provuar, por vetëm kanë dëgjuar e lexuar për të, mund ta gjejnë tek salloni i bukurisë Steve Diligence, në 49a Ledbury Road, nga 3 tetori.

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Për të tjerat, ato që jetojnë në Shqipëri, Jetmira do të kthehet sërish. Puna e saj këtej e tutje do të jetë mes Shqipërisë dhe Londrës, edhe këtu, edhe atje.

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Një javë në muaj, me Jetmirën në Londër

Tiranapost.al