Bukuria

Një mjeke estetiste liston 6 arsyet përse Demi Moore nuk dukej vetvetja gjatë sfilatës

Një mjeke estetiste liston 6 arsyet përse Demi Moore nuk dukej

Është ende e pazgjidhur dilema: Përse Demi Moore nuk dukej si Demi Moore gjatë sfilatës së Fendi-t. Pas disa ideve që qarkulluan në rrjet, si për shembull ka hequr dhjamin nga fytyra, ka bërë keq makeup-in, e të tjera si këto, vjen analiza e detajuar e një mjekeje estetiste, Dr. Leslie Gerstman.

Ajo liston 6 arsye. Sipas saj nuk ka pasur vetëm një.

“Dy fjalë për atë që kishte ndodhur me Demi Moore. Së pari dua të dini që e adhuroj dhe është një nga aktoret më të bukura të Hollivudit. Më pëlqente mënyra se si po plakej. Po çfarë shkoi keq?

Më poshtë janë supozimet e mia:

Ngritja e buzëve dhe majës së hundës shumë e dobët.

Bleferoplastika e kryer dobët me kantopleksi dhe mbushës të kapakut të sipërm të syve, i bërë ata të duken të vegjël dhe të rrumbullakët.

Nofulla është mbushur më shumë seç duhet, duke i dhënë një formë katrore, shumë mashkullore.

Ka shumë mbushës në faqe dhe vijat nasolabiale.

Heqja e dhjamit nga fytyra, ndoshta disa kohë më parë ka dhënë atë devijimin e madh nën faqet e tejmbushura me botoks.

Tërheqje e tepërt e fytyrës.

Shpresoj që botoksi të ketë qenë nga ata që tretet.

Sfilata e Fendi-t ishte mahnitëse, absolutisht”, shkruan mjekja.

Pra paska qenë më shumë se një arsye dhe fajin e kishte mjeku që ka tentuar ta bëjë më të bukur dhe më të freskët.