Bukuria

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që duhet të bëni për të pasur lëkurën që doni

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

A ekziston dikush që nuk do të ketë fytyrën më të pastër në botë, pa njolla, pa pika të zeza, pa akne, pa rrudha? Sidomos vajzat dhe gratë janë më të përkushtuara në lidhje me këtë temë. Kujdesen, provojnë dhe aplikojnë kremra të ndryshme, por shpeshherë pa rezultat. Ku e bëjnë gabimin? Dr.Barbara Sturm që zotëron një linjë kremrash, thotë se këto nuk mjaftojnë. Së pari Barbara sugjeron të zgjidhen në bazë të lëkurës: të yndyrshme, të thatë, pastaj edhe problematikave.

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Pastaj, siç më sipër u përmend, kremrat nuk mjaftojnë. Dr.Barbara sugjeron të bëhen të plota orët e gjumit. 10 orë. Kaq i duhen lëkurës për të qenë në formë.

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Nuk mjaftojnë vetëm kremrat, por ka dy gjëra kyçe që

Dhë në fund nuk duhet harruar dieta ushqimore. Gjithçka që ha i ndikon lëkurës, për mirë ose për keq. Dieta duhet të jetë e pasur me ushqime të shëndetshme, gjumi duhet bërë aq sa duhet dhe kremi duhet zgjedhur në bazë të lëkurës. Këto tre elementë mbaji parasysh!

Në një video të gjatë, gati një orë aplikon disa nga kremrat e saj teksa shpjegon funksionin e tyre dhe jep sugjerimet që ju duhen. Për ta parë videon e plotë shko në këtë link.