Bukuria

Pajisja që i bën gjimnastikë fytyrës dhe ata që nuk duhet ta përdorin

Pajisja që i bën gjimnastikë fytyrës dhe ata që nuk

FaceGym Pro është pajisja që të duhet për të aktivizuar muskujt e fytyrës. Të ndihmon t`i bësh fytyrës atë stërvitjen që i bën dhe trupit kur shkon në palestër apo kur bën vetë ushtrime në shtëpi.

Pajisja që i bën gjimnastikë fytyrës dhe ata që nuk

Linku për porosi

Çfarë i bën muskujve dhe lëkurës?

Tonifikim të thellë. I stimulon muskujt përmes impulsit elektrik dhe i ndihmon të ngrihen e forcohen duke ju dhënë pamjen e një fytyre më rinore.

Pajisja që i bën gjimnastikë fytyrës dhe ata që nuk

Ku aplikohet?

Poshtë syve, vetullave, nofullës, ballit, faqeve dhe kudo pastaj ku e ndjen të nevojshëm përmirësimin.

Sa minuta në ditë rekomandohet?

Trajtimi zgjat vetëm 5 minuta për secilën anë të fytyrës dhe ju jep një pamje të tonifikuar sapo mbaroni.

Mund ta porositni online dhe të merrni në paketim përveç pajisjes me karikim, një serum hidratues me kolagjen 60 ml.

Pajisja që i bën gjimnastikë fytyrës dhe ata që nuk

Të vetmit që nuk mund ta përdorin janë:

Gratë shtatzëna.

Ata që kanë një stimulues kardiak.

Ata që kanë pasur kancer të lëkurës vitin e fundit.

Ata që kanë diabet

Ose lëkurë të mbindjeshme.

Kujdes të shtuar në përdorim duhet të kenë ata që vuajnë nga Vitiligo. Kurse ata që kanë bërë botoks duhet të presin 2 javë derisa ta përdorin, ndërkohë që ato që kanë kryer mbushje me fillers duhet të presin 4 javë para se ta përdorin.