Bukuria

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Tani që masat janë liruar dhe karantina ka mbaruar, një ndër gjërat e para që po bën është trajtimi i vetes dhe sidosmos i flokëve. Më shumë se dy muaj të lidhur, të palyer dhe pa i krehur tek parukierja nuk janë pak. Po para se të shkosh për t`i lyer, hidhi një sy gjithë tendencave e nuancave që moda sugjeron për këtë verë. Cosmopolitan ka plot 25 ide.

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

Para se të lyesh flokët, shiko 25 nuancat më në modë

*Burimi Cosmopolitan